Novi „rekorderi“ u prometu

OSIJEK - Policijski službenici zaustavili su građane koji su upravljali vozilom brzinama većim od dozvoljenih. 

U ranim jutarnjim satima 4. listopada, na autocesti A5 (Osijek – Čepin), u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila policijski službenici zaustavili su 29-godišnjeg austrijskog državljanina, koji je prethodno upravljao osobnim automobilom marke „BMW“ brzinom od 243 kilometara na sat na dionici ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 130 kilometara na sat.

Na državnoj cesti broj sedam, u jutarnjim satima 5. listopada, u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, policijski službenici zaustavili su 34-godišnjaka iz Belog Manastira. Uređajem za nadzor brzine kretanja vozila utvrđeno je da se vozilo kretalo brzinom od 166 kilometara na sat na dionici ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 kilometara na sat, a navedeni je  vozač upravljao vozilom u vrijeme dok je u krvi imao 1,14 promila alkohola.

Također, u jutarnjim satima 5. listopada, na državnoj cesti broj dva, policijski službenici zaustavili su u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila 23-godišnjaka iz Koške. Uređajem za nadzor brzine kretanja vozila utvrđeno je da se utvrđeno je da se vozilo prethodno kretalo brzinom od 157 kilometara na sat na dionici ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 kilometara na sat.



Stranica