Dolijali provalnici

OSIJEK, NAŠICE, DALJ - Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. PP Osijek, PP Našice, PP Dalj razriješene su tri siječanjske teške krađe provaljivanjem za što su nadležnim državnim odvjetništvima kazneno prijavljene četiri osobe.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika policijskih postaja u Osijeku, Našicama i Dalju razriješene su tri siječanjske teške krađe provaljivanjem za što su nadležnim državnim odvjetništvima kazneno prijavljene četiri osobe.

Dvadesetsedmogodišnjak iz Bilja i 28-godišnjak iz Osijeka sumnjiče se da su tijekom noći između 19. i 20. siječnja provalili u caffe bar "Željezničar" u Kašičevoj ulici u Osijeku iz kojega su otuđili alkohol i meso za ćevapčiće, pričinivši vlasniku štetu od oko 1.100 kuna.

Tridesetosmogodišnjak iz Erduta kazneno je prijavljen zbog provale u šupu vikendice u Erdutu, u vlasništvu 23-godišnjeg državljanina Republike Srbije, iz koje je u noći između 27. i 28. siječnja otuđio motorni trimer u vrijednosti od oko 500 kuna.

Dvadesetogodišnjak iz Donje Motičine sumnjiči se za provalu u trgovinu auto-dijelovima "Bremse" u Strossmayerovoj ulici u Našicama iz koje je u noći između 30. i 31. siječnja otuđio 1.000 kuna. 



Stranica