Uhićen silovatelj

OSIJEK - Policijski službenici I. PP Osijek provode kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Antunovca zbog sumnje da je 10. siječnja oko 04,30 sati na nadvožnjaku Vinkovačke ulice u Osijeku počinio kazneno djelo silovanja nad 20-godišnjakinjom iz Osijeka te da je 24. prosinca oko 01,30 sati na istom mjestu počinio kazneno djelo bludnih radnji nad 26-godišnjakinjom iz Osijeka. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

Policijski službenici I. PP Osijek provode kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Antunovca zbog sumnje da je 10. siječnja oko 04,30 sati na nadvožnjaku Vinkovačke ulice u Osijeku (kod "Remont-servisa") počinio kazneno djelo silovanja nad 20-godišnjakinjom iz Osijeka te da je 24. prosinca oko 01,30 sati na istom mjestu počinio kazneno djelo bludnih radnji nad 26-godišnjakinjom iz Osijeka. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

Operativno-komunikacijski centar policije ove PU je 10. siječnja u 04,55 sati zaprimio dojavu o silovanju na nadvožnjaku Vinkovačke ulice. Na mjestu događaja izvršen je očevid, tijekom kojega su izuzeti materijalni tragovi koji će biti proslijeđeni na vještačenje. Dvadestogodišnjakinji, koja je brutalno pretučena, liječnička pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, gdje je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Iako je djevojci silovatelj bio potpuno nepoznat, brzim operativnim radom policijskih službenika I. PP Osijek, osumnjičeni je u 10,30 sati doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kaznena djela silovanje i bludne radnje. 



Stranica