Orobili ga na ulici

BILJE - Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su trojica mladića iz Bilja (u dobi od 18 i 20 godina) 03. siječnja u Bilju počinili kazneno djelo razbojništva. Ujedno je utvrđeno da je najstariji tijekom prošle godine počinio i tri teške krađe provaljivanjem. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su trojica mladića iz Bilja (u dobi od 18 i 20 godina) 03. siječnja u Bilju počinili kazneno djelo razbojništva. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava.

Dvadesetogodišnjak i dva osamnaestogodišnjaka su 03. siječnja oko 01,00 sat u Komarčevom prolazu u Bilju zaustavili 32-godišnjeg mještanina, izudarali ga rukama i nogama, gurnuli u kanal, a potom mu oteli mobitel i novčanik. Napadnuti mještanin zadobio je lakše tjelesne ozljede, a pretrpio je štetu od oko 2.000 kuna. Mladići su ubrzo pronađeni i uhićeni, a potom dovedeni na kriminalističko istraživanje u službene prostorije PP Beli Manastir. Kod njih je pronađen oteti mobitel.

Kriminalističkim istraživanjem ujedno je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je isti 20-godišnjak, koji je izvršio ovo razbojništvo, tijekom prošle godine počinio i tri teške krađe provaljivanjem od kojih je jedno djelo ostalo na pokušaju. Utvrđeno je da je u siječnju 2009. provalio u zgradu Općine Bilje iz koje nije ništa otuđio, u lipnju je provalio u kiosk "Tisak" u Zvonimirovoj u Bilju iz kojega je odnio cigarete, alkohol i čipi-čips pričinivši štetu od oko 2.500 kuna, a u listopadu provalio je u ugostiteljski objekt "Zelenbor" u Tomislavovoj ulici u Bilju iz kojega je odnio oko 1.500 kuna. 
 



Stranica