Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko-baranjske

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija06.jpg

U protekla 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća. 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe su lakše ozlijeđene dok su sedam prometnih nesreća za posljedicu imale materijalnu štetu.

Tri su se dogodile na području Osijeka, jedna na području Belog Manastira te po dvije na području Đakova, Belišća.

Na području PU osječko-baranjske 24.listopada policijski službenici zaustavili su tri vozača osobnih automobila i jednog vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveću prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 21,45 sati u Ilirskoj ulici u Osijeku, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 51-godišnji hrvatski državljanin iz Darde, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,61 grama po kilogramu.

U 20 sati u Satnici se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Sudioniku prometne nesreće, 22-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Ivanić Grada, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,33 grama po kilogramu.

U 20,55 sati u Ulici Bartula Kašića u Osijeku policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,68 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Stranica